Интернет в роуминг

19/04/2016

Бързаш ли да изключиш мобилния си интернет, веднага щом излезеш в чужбина?

Вече не е нужно да го правиш. SIMpatik е твоето решение! С изгодните тарифи за мобилен интернет в роуминг използваш смартфона си по предназначение вече и докато пътуваш.

Със SIMpatik се чувстваш свободно да използваш всички услуги, които интернет предоставя. Няма значение дали ще качваш снимки от пътувания, ще изпращаш имейли или просто ще сърфираш. Вече не е нужно да купуваш СИМ карти във всяка държава, която посещаваш.

Просто използвай SIMpatik!

Важно: Предплатена СИМ карта SIMpatik не може да се използва в таблети и USB модеми, независимо от марката и модела. Тя е предназначена за използване единствено в мобилен телефон. Ако телефонът има функционалност за мобилен интернет, то без проблем може да използва интернет в роуминг с нашата карта.

SIMpatik съветва:

Освен ниските тарифи за мобилен инернет в роуминг, които SIMpatik предлага, можеш да се възползваш и от още няколко съвета, които биха ти спестили ненужни разходи:

1.   Голяма част от приложенията на новите модели телефонни апарати използват мобилен интернет автоматично. Препоръчително е да изключваш автоматичното опресняване на програми, които показват времето, местни услуги или такива, които показват и споделят местоположение и т.н. Използвай ги само когато наистина имаш нужда от тях.

2.   Избягвай да качваш ненужна информация в интернет.

3.   Ако използваш програми, за да говорите с приятели или партньори посредством пренос на данни (през интернет), всъщност говориш по-скъпо. Тези програми са изгодни в България, в чужбина по-икономично е използването на SIMpatik.

Бъди свободен, стани част от мрежата на SIMpatik тук!