Какво е SIMpatik?

18/04/2016

SIMpatik е услуга, с която пестиш от роуминг в над 200 държави по света!

СИМ карта

SIMpatik е услуга, която ползваш при всяко пътуване в друга държава и говориш в роуминг. При закупуването на SIMpatik получаваш нова СИМ карта, която ползваш с мобилния си телефон докато пътуваш, без да се притесняваш от високи и непредвидими сметки за роуминг. SIMpatik работи с международни доставчици и не е част от българските мобилни оператори.

Една карта – няколко номера

С покупката на СИМ карта SIMpatik избираш да получиш, освен SIMpatik номер (британски мобилен), и виртуален/ни от държава по избор. Всички номера работят едновременно и когато правиш изходящо обаждане, можеш  да избереш кой да ползваш, като в същото време приемаш обаждания на всичките си номера.  

Без договор

SIMpatik е предплатена СИМ карта и при нейното закупуване не се сключва договор. Когато клиентът желае да му бъде добавен виртуален номер към картата, се заплаща месечна такса за поддръжка в зависимост от избора на номер (виж повече тук). Избираш подходящия за теб стартов пакет с необходимото време за разговори, след което при нужда презареждаш с ваучер или онлайн през уебсайта ни. Времето за разговори в СИМ картата няма срок на валидност, можеш да го изговориш и за 3 години!

Ниски цени за входящи и изходящи обаждания

Благодарение на иновативния ни метод и технология за избиране, разходите за обаждания в роуминг в чужда държава намаляват драстично.

Входящи обаждания приемаш на невероятно ниски цени. Пример: Ако в Дубай приемаш входящи обаждания с обичайния си доставчик на роуминг услуги, плащаш до 3,99 лв./мин.*, а със SIMpatik ще платиш само 0,47 лв./мин. Използвайки SIMpatik спестяваш до 3,52 лв./мин. или 35,20 лв. за 10 минутен разговор.

Изходящи обаждания от Дубай до България с обичайния роуминг доставчик струват от 3,99, до 5,99 лв./мин.* Със SIMpatik ще се обаждаш до България за 0,69 лв./мин., с което спестяваш до 5,30 лв./мин. или 53,00 лв. за 10 минутен разговор. Всички цени са крайни и с включен ДДС.

Виж всичките ни тарифи за разговори на нашия „Роуминг Калкулатор“.

* SIMpatik  не се ангажира, че посочената цена е актуална спрямо конкретен тарифен план.

Контрол на разходите

Тъй като услугата е предплатена, няма как да има непредвидени високи сметки за разговори. Говориш толкова, колкото си предплатил, а когато имаш нужда от презареждане просто го правиш с ваучер или на уебсайта ни. Веднага след успешно плащане сумата ще бъде отразена по твоя баланс.

Мобилен интернет

С изгодните тарифи за мобилен интернет в роуминг използваш смартфона си по предназначение вече и докато пътуваш. Пример: 1 Mb пренос на данни в ЕС се таксуват на цена 0,39 лв./1Mb! Всички цени можеш да видиш на нашия „Роуминг Калкулатор“.

Как да купя SIMpatik

Поръчай СИМ карта SIMpatik лесно и бързо през нашия уебсайт. Можеш да платиш онлайн или в брой на куриера. Доставянето на поръчката е до 2 работни дни на посочен адрес.

Можеш да закупиш SIMpatik и в дистрибуторската ни мрежа от удобно за теб място, където ще получиш необходимата консултация.

Купи стартов пакет SIMpatik тук!